Egyeztessed az hirdetés szerzőjével Rendszer van a lottóhúzásokban

Közzététel dátuma:: 2018.11.08
 • Lakhely: Hungary

Rendszer van a lottóhúzásokban.

Csak munkáltatók (vállalkozók, cégek számára).
Könnyen lehet, hogy több pénzt fogok termelni Önnek, mint a vállalkozásai. Így kevésbé kell stresszelnie, több időt tölthet a családjával, hódolhat a hobbijainak.

A matematikai megoldásom lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb eséllyel szálljon ringbe. A világ összes lottó játékához egyformán használható, de én csak az EuroJackpot és az EuroMillions lottójátékra koncentrálok, mivel ezeknél a csúcsnyeremény 27 és 57 milliárd Ft (árfolyamtól függően, vagyis nekünk az a jó, ha romlik a Ft, mert a nyeremények euróban értendők).

Rájöttem, hogy rendszer van a lottóhúzásokban. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, főleg ha elmondom, hogy a matek tanárnőm megbuktatott a középiskola 2. osztályában.
A matematikusoknak igazuk van abban, hogy a sorsolások véletlenszerűek. De ez csak az adott heti sorsolásra vonatkozóan igaz (lásd a szemléltető képeket, amiket hamarosan feltöltök). A megoldás: algebra + geometria + kreativitás

A feltételeim:
- határozatlan idejű távmunkaszerződés nekem és a testvéremnek is
- a munkakörünk „kreatív tevékenység”
- fix havi nettó 1,5 millió Ft munkabér nekem
- fix havi nettó 750 ezer Ft munkabér a testvéremnek
- a fizetésünknek adott hó 2. napján a számlánkon kell lennie.
- a velünk távmunkaszerződést kötö félnek meg kell felelnie minden törvényi előírásnak (bejelentés, MT, TB- és nyugdíjjárulék fizetés, stb.), nem lehet adóhátraléka a NAV felé, nem állhat csődeljárás, felszámolás alatt.
- a munkáltató nem szerepelhet a feketelista.hu oldalon
- nem szerepelhet a BAR listán
- nem lehet közüzemi tartozása
- nem állhat a munkavállalói jogainak megsértése miatt MB eljárása alatt

A bérigényünk és a feltételek nem képezik alku tárgyát. Csak megbízható, becsületes, jogkövető, pénzügyileg stabil munkáltatóval kötünk távmunkaszerződést. A leendő munkáltatót érintő minden adatot ellenőrizni fogok az interneten, 13 állami nyilvántartásban, a hivatalos és nem hivatalos csatornákon. Ami fontos! A határozatlan idejű távmunkaszerződés ellenére is mindaddig elköteleződünk azon munkáltató irányába, amelyik megfelel a feltételeimnek. Ha még az előtt beletrafálnék egy nagy nyereménybe, mielőtt az első ajánlattevő jelentkezne, akkor már nem lesz szükségem rá, mint munkáltatóra. Azt hiszem, ez érthető. Tehát ne habozzon!

A tudományom (matematikai megoldásom, találmányom, felfedezésem) kizárólagos szellemi tulajdonomat képezi.

Bővebb információ:
skandihatos.lotto@gmail.com
eurolotto.hupont.hu

Megosztás

Fontos információ

 • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével
 • Soha ne fizess névtelen fizetési szolgáltató segítségével
 • Ne vásárolj külföldről, vagy adj el külföldre.
 • Ez az oldal soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál "vásárlói védelmet " vagy "eladói tanúsítványt "

Kapcsolódó hirdetések

 • Kinai medicina kinai orvoslás
  Kinai medicina kinai orvoslás
  További szolgáltatások - - 2018.11.03 Ingyenes

  Minden egy helyen a kínai orvoslásról, ismeretterjesztő honlapunkon. Alternatív gyógymódok jóga, akupunktúra, akupresszúra, kézdiagnosztika, pulzusdiagnosztika, nyelvdiagnózis, testdiagnosztika, gyógynövények, köpölyözés, stb. http://kinai-medicina.t...

 • herbál,cannabinoid por,kristály
  herbál,cannabinoid por,kristály
  További szolgáltatások - budapest (Budapest) - 2018.11.01 1200.00 Ft

  STRONG HEBÁL: 1 – 10 gr 1500 Ft/gr 11 – 50 gr 1200 Ft/gr 51 – 100 gr 900 Ft/gr 101 – 250 gr 800 Ft/gr 251 – 500 gr 350 Ft/gr 501 – 1000 gr 300 Ft/g Ethyl Hexedrone(mikro kristály) 1 – 3/7000 Ft/g 4 – 6/6000 Ft/g 7 – 10/5000 Ft/g 11 – 20/4000 Ft/g 21 ...

 • Siófok Taxi - Taxi Siófok
  Siófok Taxi - Taxi Siófok
  További szolgáltatások - Siófok (somogy) - 2018.10.30 Ingyenes

  Ha maximálisan megbízható és udvarias taxisofőrt keres Siófokon és vonzáskörzetében, válassza taxi Siófok szolgáltatásait! Profizmus, korrektség, helyismeret, ügyfélközpontú hozzáállás, kifogástalan állapotú autók. Hívja a Siófok taxi autóit telefons...